Aardappel broccolistoofpot met kabeljauw

Aardappel broccolistoofpot met kabeljauw

Snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 pak kabeljauwfilet diepvries, 400 g
  • 600 g broccoli
  • 1 zak krielaardappels 600 g
  • 3 eetlepels vloeibare margarine
  • 1 visbouillontablet
  • 3 eetlepels mosterd pot à 215 g
  • 1 beker crème fraîche light, 125 ml
  • 1 zakje bosuitjes 3 stuks

Instructies

  • Laat de kabeljauw ontdooien (in de magnetron).
  • Maak de broccoli schoon en verdeel deze in roosjes.
  • Schil de steel en snijd deze in stukken.
  • Verhit in een braadpan de vloeibare margarine.
  • Bak de krieltjes gedurende 3 minuten.
  • Voeg de broccoliroosjes, 200 ml water en het visbouillontablet toe aan de krieltjes en breng aan de kook.
  • Laat het geheel afgedekt ongeveer 5 minuten koken.
  • Snijd de kabeljauw in stukken.
  • Roer de mosterd los met de crème fraîche en schep het door de aardappels.
  • Voeg de kabeljauw toe en verwarm het geheel nog 5 minuten.
  • Snijd de bosuitjes in ringetjes.
  • Breng de schotel op smaak met zout en peper en bestrooi met bosui.

Notities / Tips / Wijnadvies

Geniet van deze heerlijke aardappel-broccolistoofpot met kabeljauw!
————————————————————————————————–
Recept categorieën Groenten / Hoofdgerechten / Vis
Land van herkomst Nederland