Aardappelbrochette met kaas en Breydelspek

Een snel te bereiden, origineel en smakelijk aardappelgarnituur dat perfect past bij uw gerecht of barbecue.
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • Grote aardappels afhankelijk van het aantal personen
  • Dik gesneden Breydelspek
  • Jonge kaas

Instructies

  • Snijd een voorgekookte aardappel in de schil in de lengte door.
  • Snijd beide helften in partjes.
  • Plaats tussen elk aardappelpartje een sneetje jonge kaas en een lapje Breydelspek (dikte: 0,7 cm).
  • Rijg het geheel aan een satéstok of wikkel het stevig in aluminiumfolie.
  • Bereid de aardappelbrochettes op de pan of op de barbecue.

Notities / Tips / Wijnadvies

Een verrassende en eenvoudige manier om aardappels te presenteren, met de smaakvolle toevoeging van kaas en het hartige aroma van Breydelspek. Geniet van deze heerlijke aardappelbrochettes als smaakvolle bijgerecht bij elke maaltijd!
————————————————————————————————–
Recept categorieën Barbecue / Bijgerecht / Varkensvlees / Vlees
Land van herkomst België