Recepten

Aardappelkoekjes 4

Aardappelkoekjes 4

Recept categorieën Bijgerecht, Groenten, Kaas
Land van herkomst Marokko
Dieët Vegetarisch
Aantal porties: 4 personen

Van wie is dit recept: Auteur onbekend
Deel dit recept op jou Facebook Pin dit recept

Print dit recept

———————————————————————————————

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

  • Breng in een pan met een laagje water de aardappels aan de kook met 2 hele teentjes
  • knoflook, zout en peper.
  • Kook ze in 20 minuten gaar.
  • Giet de aardappels en knoflook af en stamp ze met een stamper tot puree.
  • Voeg de Spaanse peper ,fijngesneden knoflook, koriander, tomatenpuree, komijn en
  • parmezaanse kaas toe.
  • Breng op smaak met peper en zout.
  • Roer 6 eidooiers door de puree en laat afkoelen.
  • Vorm met je handen bolletjes van de puree en druk ze daarna een beetje plat, tot een koekje.
  • Klop de overgebleven eidooier los met een garde en bestrijk de koekjes ermee.
  • Verhit de zonnebloemolie in de wok of frituurpan en frituur de aardappelkoekjes in kleine
  • porties goudbruin in 4 minuten.

———————————————————————————————



Deel dit lekkers op Facebook Pin dit recept
Print dit recept



ShopBuddies.nl