Aardappelomelet met walnoten

Aller Hande 1996
Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 30 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 scharreleieren,
  • 1 dl melk
  • 2 theelepel bieslook
  • 3 eetlepel(s) salsa ketchup Heinz,
  • zout
  • vergemalen zwarte peper,
  • 1 zakje walnoten 45 g, Beukje,
  • 1 pak aardappelpartjes 750 g, AH,
  • 3 eetlepel(s) boter of margarine
  • 2 teentjes knoflook

Instructies

  • In kom eieren met melk, bieslook, ketchup, zout en peper loskloppen.
  • Walnoten iets fijnhakken.
  • Aardappelpartjes halveren.
  • In grote koekenpan boter verhitten en aardappelpartjes ca. 5 minuten bakken, af en toe omscheppen.
  • Knoflook pellen, erboven uitpersen en ca. 1 minuut meebakken.
  • Eiermengsel en walnoten toevoegen en afgedekt ca. 10 minuten zachtjes bakken.
  • Omelet voorzichtig op deksel laten glijden en omgekeerd terug in pan laten glijden.
  • Afgedekt nog ca. 5 minuten zachtjes bakken. –
  • Serveren met roergebakken groene kool.

Voedingswaarden

Calories: 365 kcal | koolhydraten: 36 g | Protein: 13 g | Vet: 19 g
————————————————————————————————–
Recept categorieën Voorgerechten
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch