Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Instructies
- In kom eieren met melk, bieslook, ketchup, zout en peper loskloppen.
- Walnoten iets fijnhakken.
- Aardappelpartjes halveren.
- In grote koekenpan boter verhitten en aardappelpartjes ca. 5 minuten bakken, af en toe omscheppen.
- Knoflook pellen, erboven uitpersen en ca. 1 minuut meebakken.
- Eiermengsel en walnoten toevoegen en afgedekt ca. 10 minuten zachtjes bakken.
- Omelet voorzichtig op deksel laten glijden en omgekeerd terug in pan laten glijden.
- Afgedekt nog ca. 5 minuten zachtjes bakken. –
- Serveren met roergebakken groene kool.
Voedingswaarden
Calories: 365 kcal | koolhydraten: 36 g | Protein: 13 g | Vet: 19 g