Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 3 eieren
- 1 kg aardappels
- 1 eetlepel(s) mosterd
- 2 eetlepel(s) mayonnaise
- 1 eetlepel(s) creme fraiche
- zout peper
- 1 blikje maiskorrels
- 2 augurken
- ½ bosje bieslook
Instructies
- Schil de aardappelen en snijd ze in kleine dobbelsteentjes.
- Zet ze op in ruim water met wat zout.
- Giet ad als ze gaar zijn en spoel koud.
- Kook de eieren in ongeveer 8 minuten hard.
- Spoel koud en pel ze.
- Snijd de eieren fijn en vermeng met de aardappelen.
- Voeg mosterd, mayonaise en crème fraîche toe.
- Meng het geel door elkaar.
- Breng op smaak met zout en peper.
- Meng de maiskorrels door de salade.
- Snijd de augurken fijn en meng door de salade.
- Snijd de bieslook fijn en meng door de salade.
- Zet de salade in de koelkast tot gebruik.