Aardappelschotel met chipolataworstjes

Snel te maken
Porties: 4 personen
Total time 30 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 7 eetlepel(s) zonnebloem olie
  • 2 zakken krieltjes kleine à 450 g
  • 1 schaaltje chipolataworstjes ca. 300 g
  • 1 zak Provençaalse roerbakmix 400 g
  • 1 zak champignons gesneden 200 g
  • 1 eetlepel(s) gedroogde Provençaalse kruiden potje à 15 g

Instructies

  • In wok 4 eetlepels olie verhitten.
  • Krieltjes in 10 minuten gaar en bruin bakken.
  • Laatste 4 minuten groenten en champignons toevoegen en meebakken.
  • In andere koekenpan 3 eetlepels olie verhitten en chipolata rondom bruinbakken.
  • Op matige temperatuur in 10 minuten laten garen.
  • Chipolata uit pan nemen en in stukjes snijden.
  • Kruiden en zout en peper naar smaak aan krieltjes met groenten toevoegen.
  • Krieltjes met groenten over vier borden verdelen.
  • Stukjes chipolata erover verdelen.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Groenten / Hoofdgerechten / Vlees