Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
- 400 gram kipfilet
- 1 bakje taugé
- 4 eetlepel(s) olie
- ketjap manis naar smaak
- sambal oelek naar smaak
- 2 uien
- 2 paprika
- 300 gram snelkookrijst
- 1 bakje champignons
- 1 winterwortel
- gembersiroop naar smaak
- 1 kleine witte kool
Instructies
- Bereid de rijst zoals aangegeven op de verpakking.
- Snijd het vlees en de groente in reepjes.
- Doe de olie in de hapjespan
- Voeg de reepjes vlees toe en braad deze even aan.
- Voeg daarna de fijngesneden reepjes kool, champignons, ui, wortel en paprika toe.
- Bak het geheel goed door, schep steeds om en voeg de gekookte rijst toe.
- Voeg nu de taugé toe, dan blijft de taugé nog knapperig.
- Voeg naar smaak de ketjap, gembersiroop (of poeder) en de sambal toe.