Ajam bawang van Astrid Veltman

(kip met ui)
Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1200 gram kip n stukken
  • 4 grote ui in grote blokken
  • 4 teentjes knoflook fijngesneden
  • 1 theelepel djahépoeder
  • 2 fijngesneden rode lomboks of groene
  • 1 ½ theelepel laos poeder
  • 1 eetlepel(s) azijn
  • 2 eetlepel(s) ketjap manis
  • 1 kopje water
  • zout
  • olie
  • peper

Instructies

  • Braad de stukken kip in wat olie knapperig bruin en doe er dan de rest van de ingrediënten bij.
  • Laat het geheel met de deksel op de pan goed gaar smoren, laat de kip echter niet te gaar worden.
  • Serveer er witte rijst bij.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Gevogelte / Kip
Land van herkomst Indonesië