Ajam kerrie 2

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 250 gram kip filet
  • ketjap
  • knoflook
  • peper
  • zout
  • 1 grote ui
  • 1 paprika rood
  • 1 paprika groen
  • kerrie
  • 1 kopje melk
  • allesbinder

Instructies

  • Snijd 250 gr kipfilet en in stukjes en marineer die in ketjap, knoflook, peper en zout.
  • Snijd 1 grote ui, 1 prei, 1 rode en 1 groene paprika klein.
  • Bak de kipstukjes gaar en voeg dan de ui en later de prei en de paprika's toe (doe niet teveel tegelijk in de pan).
  • Bestrooi het geheel rijkelijk met kerrie, voeg 1 kopje melk toe en laat alles 10 minuten stoven.
  • Bind de saus met allesbinder.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Gevogelte / Kip
Land van herkomst Indonesië