Amerikaanse tortillapuntjes

      Reacties uitgeschakeld voor Amerikaanse tortillapuntjes

Amerikaanse tortillapuntjes

Categorie Amuse, Tortilla's
Keuken America
porties 1
Auteur Albert Heijn / Allerhande

Wat gaat er in

  • 2 bloemtortilla's
  • 100 g achterham in plakjes
  • 100 g roomkaas verse
  • 1 theelepel mosterd
  • 2 theelepels basterdsuiker
  • mespunt kruidnagel
  • 10 g bieslook verse
  • olie om te frituren

Hoe maak ik het klaar

  • Tortilla's elk in 8 punten snijden.
  • Ham fijnsnijden. In keukenmachine ham en roomkaas tot gladde massa pureren.
  • Mosterd, suiker en kruidnagelpoeder toevoegen en nogmaals kort mengen.
  • Op smaak brengen met zout.
  • Knoflookbieslook boven spread fijnknippen en erdoor roeren.
  • Intussen frituurolie verhitten tot ca. 160 °C.
  • Tortillapuntjes in 2 gedeelten snel goudbruin bakken.
  • Puntjes laten uitlekken op keukenpapier en dik bestrijken met hamspread.