Andijviestamppot 3

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 1 kg aardappels
  • zout
  • 50 gram boter
  • 250 gram shoarmavlees reepjes
  • 100 gram cashewnoten
  • 1 deciliter melk
  • 800 gram andijvie
  • 1 theelepel djintan

Instructies

  • Schil de aardappelen, was ze, snijd ze in kleine stukjes en kook ze in weinig water met zout in ± 20 minuten gaar.
  • Verhit intussen de helft van de boter in een koekenpan en bak de shoarmareepjes ± 4 minuten.
  • Hak de cashewnoten grof.
  • Verwarm de melk.
  • Giet de aardappelen af, pureer ze en voeg de melk en de rest van de boter toe.
  • Schep de andijvie, de shoarmareepjes, de cashewnoten en de djintan door de aardappelpuree.
  • Lekker met atjar tjampoer.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Groenten / Noten / Stamppot / Vlees
Land van herkomst Nederland