Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Instructies
- Schil en was de aardappelen en zet ze tot het gebruik onder water.
- Maak de andijvie schoon en snijd hem in smalle reepjes.
- Pel en snipper de ui.
- Was de tomaten en snijd ze in plakjes.
- Snijd de bacon in grove stukken.
- Kook de aardappelen in weinig water met zout in ± 20 minuten gaar.
- Verhit de boter in een koekepan. en bak de ui en de bacon in ± 5 minuten knapperig.
- Schep de tomaat erdoor en bak nog ± 3 minuten.
- Maal er peper boven.
- Giet de aardappelen af, stamp ze fijn en roer de melk en de roomkaas erdoor.
- Schep de andijvie door de puree en verwarm de stamppot nog even.
- Verdeel hem over 2 borden en schep het tomaat-baconmengsel erop.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met schnitzelrolletjes met kaas.