Ang sio hie

kabeljauw met een zoetzure groentensaus 
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 3 dikke moten kabeljauw
  • 4 teentjes knoflook
  • 2 stuks uien fijngesneden
  • 1 stuks rode lombok fijngesneden
  • ½ kopje uiengroen
  • 250 g witte kool gesneden
  • 1 eetlepel(s) ketjap manis
  • uitjes gebakken
  • kopje vleesbouillon
  • meel
  • azijn
  • peper
  • zout naar smaak

Instructies

  • Vis inwrijven met wat zout en bakken in olie.
  • De uien bakken in wat olie en de fijngesneden uien, de kool, het uiengroen, de ketjap, de lombok ,peper en zout toevoegen.
  • Als de groenten gaar zijn, bind u de saus met wat meel.
  • Vlak voor het opdienen doet men de vis en nog wat van de gebakken uitjes in de saus.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Bijgerecht / Vis
Land van herkomst China