Antipasti van Astrid Veltman

Porties: 2
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 6 sneetjes stokbrood
  • 1 teentje knoflook
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 tomaat
  • versgemalen peper
  • 10 gram Parmezaan verse , of overjarige Goudse kaas
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 10 zwarte olijven
  • 6 plakjes salami
  • ½ eetlepel pesto
  • 4 artisjokharten blik

Instructies

  • Rooster het stokbrood.
  • Halveer het teentje knoflook, wrijf het stokbrood ermee in en druppel 1 eetlepel olijfolie over het stokbrood.
  • Snijd de tomaat in plakjes, leg die op het stokbrood en maal er peper boven.
  • Snijd of rasp grove snippers van de kaas en verdeel die over de tomaat.
  • Strooi de kappertjes erover.
  • Leg de broodjes op 2 bordjes.
  • Leg de olijven en de plakjes salami ernaast.
  • Roer 1 eetlepel olie en de pesto door elkaar en schep de artisjokharten erdoor.
  • Leg ze in het midden van de bordjes.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Hapjes / Tapas
Land van herkomst Italië