Arretjescake van Astrid Veltman v5

Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 50 gram cacao
  • 200 gram biscuit
  • 250 gram diamantvet
  • 200 gram witte basterdsuiker
  • 3 eieren
  • 1 theelepel koffie-extract

Instructies

  • Klop de basterdsuiker en de eieren schuimig.
  • Smelt het vet, zonder het te veel te verhitten.
  • Voeg de cacao lepel voor lepel aan het eieren-suikermengsel toe.
  • Breek de biscuit in kleine stukjes en voeg die aan het cacaomengsel toe.
  • Meng alles goed door elkaar.
  • Voeg het vet toe en roer tot een gladde massa ontstaat.
  • Leg vetvrij papier in een cakeblik, leg het mengsel erop en laat het in de koelkast ± 2
  • uur opstijven.
  • Snijd de cake dan in plakken.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Cake