Asperges met kiprollade in kerriesaus

Snel te maken
Porties: 1
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 bundel(s) groene asperges à ca. 500 g
  • 2 schaaltjes kiprollade in kerrie-amandelsaus à ca. 250 g
  • 1 pak aardappelpuree à la minute 3 zakjes 180 g
  • 1 zakje amandelschaafsel 45 g

Instructies

  • In grote pan water aan de kook brengen.
  • Asperges wassen, houtachtige uiteinde eraf snijden en in stukjes van ca. 3 cm snijden.
  • Aspergestukjes in ca. 8 minuten beetgaar koken.
  • Schaaltjes met kiprollade één voor één volgens gebruiksaanwijzing in magnetron verwarmen.
  • Intussen aardappelpuree bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
  • In droge koekenpan amandelschaafsel korte tijd roosteren.
  • Saus van kiprollade goed doorroeren.
  • Asperges, puree en kiprollade over vier borden verdelen.
  • Amandelschaafsel over kiprollade strooien.
  • Direct serveren
————————————————————————————————–
Recept categorieën Gevogelte / Groenten / Hoofdgerechten / Kip