Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 kg witte asperges
- 300 g groene tagliatelle pasta
- 1 schaaltje kipfilet ca. 400 g
- 50 g boter of margarine
- ½ zakje peterselie verse à 30 g
- 1 zakje aspergesaus 40 g
- 100 ml witte wijn
Instructies
- In aspergepan of hoge pan water koken.
- Houtachtige uiteinden van asperges snijden.
- Asperges dun schillen, vanaf vlak onder de kop.
- Asperges in ca. 15 minuten gaar koken.
- Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing.In koekenpan helft van boter verhitten.
- Kip bestrooien met zout en peper en in ca. 10 minuten bruin en gaar bakken.
- Peterselie fijn knippen.
- Saus bereiden met rest van boter, wijn en 150 ml water.
- Peterselie door saus roeren.
- Asperges serveren met kip, tagliatelle en saus.