Banketletter

      Reacties uitgeschakeld voor Banketletter

 

Banketletter

Categorie Koek
Opmerking Sinterklaas
porties 20 stukjes
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in

Hoe maak ik het klaar

  • Leg de deegplakjes op elkaar en rol ze uit tot een rechthoek van ± 30 x 30
  • cm.
  • Snijd de deeglap in tweeën en plak ze aan elkaar (tot 15 x 60 cm).
  • Vorm de amandelspijs tot een rol van 55 cm.
  • Verwarm de oven voor op 200°C.
  • Leg de amandelspijs op de deeglap en vouw het deeg rond de amandelspijs.
  • Plak de deegnaad en de zijkanten met water vast en vorm de rol met de
  • deegnaad naar beneden op de bakplaat tot een letter S.
  • Bestrijk het deeg met ei en bak het in het midden van de oven in ± 35
  • minuten goudbruin en gaar.
  • Lekker met warme bisschopswijn! (zie het recept).