Biefstuk met Romige Mosterdsaus

Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 25 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 60 g boter of margarine
  • 2 zakken minikrieltjes elk 450 g
  • 2 schaaltjes biefstuk elk 2 stuks
  • 1 zak gemengde sla 200 g
  • 100 g vinaigrette sladressing
  • 1 zakje bosui 8 stuks
  • 100 g Dijonnaise

Instructies

  • Verhit in een koekenpan 30 g boter en bak de minikrieltjes volgens de gebruiksaanwijzing gaar.
  • Bestrooi ondertussen de biefstuk met zout en peper.
  • Meng de gemengde sla met de vinaigrette sladressing.
  • Verhit in een andere koekenpan de resterende boter en bak de biefstuk in ongeveer 6 minuten tot deze medium gaar is.
  • Snijd de helft van de bosui fijn en roer deze door de Dijonnaise.
  • Serveer de biefstuk met de romige mosterdsaus, de gebakken krieltjes en de gemengde sla.
  • Garneer met de rest van de bosui.
  • Geniet van deze heerlijke biefstuk met romige mosterdsaus!

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveer dit gerecht met een glas rode wijn zoals een Merlot of een Cabernet Sauvignon voor een complete smaakervaring.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Hoofdgerechten / Rundvlees
Land van herkomst Europa