Bloemkoolschotel met cashewnoten

      Reacties uitgeschakeld voor Bloemkoolschotel met cashewnoten

Bloemkoolschotel met cashewnoten

Categorie met groenten
Keuken Nederland
Opmerking Vegetarisch
porties 4
Auteur Albert Heijn / Allerhande

Materialen

Wat gaat er in

  • 1 bloemkool
  • 2 groene paprika's
  • 150 g cashewnoten
  • 6 eetlepels olijfolie
  • 1 duopak krieltjes 700 g
  • 1 zakje groentenroerbakgerecht bloemkool-gehakt 53 g

Hoe maak ik het klaar

  • Bloemkool schoonmaken en in kleine roosjes snijden.
  • Paprika schoonmaken en in blokjes snijden.
  • Cashewnoten grof hakken.
  • In koekenpan 3 eetlepels olie verhitten en krieltjes volgens gebruiksaanwijzing bakken.
  • In wok rest van olie verhitten.
  • Bloemkool en paprika al omscheppend 6 minuten bakken.
  • Roerbakmix en 400 ml water toevoegen en al roerend aan de kook brengen.
  • Geheel nog 6 minuten al omscheppend verwarmen.
  • Cashewnoten erdoor scheppen.
  • Bloemkoolroerbak met gebakken krieltjes serveren.