Boerenkoolstamppot met roomkaas en spekjes

Snel te maken
Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 zakken gesneden boerenkool à 300 g
  • ½ duopakje(s) magere spekreepjes à ca. 250 g
  • 1 rookworst Gelderse, 250 g
  • ½ pak aardappel puree à 270 g
  • 300 ml melk
  • 1 pakje verse roomkaas 100 g
  • 1 eetlepel(s) mosterd

Instructies

  • Boerenkool in ca. 20 minuten gaarkoken.
  • Intussen in droge koekenpan spekreepjes op laag vuur zachtjes uitbakken.
  • Rookworst verwarmen volgens gebruiksaanwijzing.
  • Puree met water en melk bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
  • Roomkaas in blokjes snijden.
  • Boerenkool, roomkaas en spekblokjes door puree roeren.
  • Op smaak brengen met zout en peper.
  • Stamppot serveren met rookworst en mosterd.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Groenten / Hoofdgerechten / Kaas / Stamppot / Varkensvlees / Vlees
Land van herkomst Nederland