Borrelhapjes van Astrid Veltman 2

Crostini met Quorn fijngehakt en amandelen
Porties: 10 hapjes
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 175 gram Quorn fijngehakt
  • 5 sneetjes witbrood
  • 6 eetlepel(s) olijfolie
  • 100 gram taugé
  • 2 eetlepel(s) grofgehakte blanke amandelen
  • 1 eetlepel(s) ketjap manis
  • zout
  • 1 bak tuinkers
  • 1 eetlepel(s) rode paprika fijngesnipperd

Instructies

  • Snijd de korstjes van het brood en snijd de sneetjes diagonaal door.
  • Verhit 4 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak de driehoekjes brood goudbruin.
  • Laat de driehoekjes op keukenpapier uitlekken.
  • Verhit de rest van de olijfolie in de koekenpan en bak de Quorn fijngehakt met de taugé en de amandelen al omscheppend snel mooi bruin.
  • Breng de Quorn op smaak met wat ketjap en zout.
  • Schep Het Quornmengsel op de crostini en garneer met de tuinkers en de paprika.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Borrelhapjes / Hapjes