Borrelhapjes van Astrid Veltman 2
Crostini met Quorn fijngehakt en amandelen
Ingrediënten
- 175 gram Quorn fijngehakt
- 5 sneetjes witbrood
- 6 eetlepel(s) olijfolie
- 100 gram taugé
- 2 eetlepel(s) grofgehakte blanke amandelen
- 1 eetlepel(s) ketjap manis
- zout
- 1 bak tuinkers
- 1 eetlepel(s) rode paprika fijngesnipperd
Instructies
- Snijd de korstjes van het brood en snijd de sneetjes diagonaal door.
- Verhit 4 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak de driehoekjes brood goudbruin.
- Laat de driehoekjes op keukenpapier uitlekken.
- Verhit de rest van de olijfolie in de koekenpan en bak de Quorn fijngehakt met de taugé en de amandelen al omscheppend snel mooi bruin.
- Breng de Quorn op smaak met wat ketjap en zout.
- Schep Het Quornmengsel op de crostini en garneer met de tuinkers en de paprika.