Bruschetta met pastrami

      Reacties uitgeschakeld voor Bruschetta met pastrami

 

Bruschetta met pastrami

Categorie Broodbeleg, met vlees
porties 4 personen
Auteur Albert Heijn / Allerhande

Materialen

  • grill

Wat gaat er in

  • 4 dikke sneden brood met pompoenpitten
  • 25 g zachte boter
  • 1 grote teen knoflook gehalveerd
  • 200 g pastrami of pekelevlees
  • 30 g rucola
  • 2 zoetzure augurken in plakjes
  • 6 zoetzure zilveruitjes gehalveerd
  • 1 eetlepel fijngeknipte bieslook
  • 2 eetlepels mosterdmayonaise

Hoe maak ik het klaar

  • Verwarm de grill voor.
  • Bestrijk het brood dun met boter en grill ze in 1 - 2 minuten aan beide kanten goudbruin.
  • Direct uit de grill direct inwrijven met knoflook en op 4 borden leggen.
  • Verhit de rest van de boter in een koekenpan en verwarm de pastrami al omscheppend 2 -3 minuten.
  • Verdeel de rucola over de bruschette en leg de pastrami erop.
  • Schep de augurk, ziveruitjes en bieslook over de pastrami.
  • Schep nog wat mosterdmayonaise op een lant.

Tips / Opmerkingen

Wijnadvies: Cecchi Chianti