Consommé de volaille gourmet

heldere gevogeltebouillon gourmet
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 l kippenbouillon
  • 1 tomaat
  • 50 g taugé
  • ½ prei
  • 1 verse rode peper
  • kip

Instructies

  • Kook de bouillon in tot de helft.
  • Klaar de bouillon met eiwitten.
  • Pel de tomaten en verwijder de pitten.
  • Verwijder de zaadjes uit de peper.
  • Snij in ragfijne sliertjes.
  • Laat een half uur in de bouillon meetrekken.
  • Zeef ze er dan weer uit.
  • Sij de prei in ragfijne reepjes.
  • Verdeel de tomaat in stukjes.
  • Leg in voorverwarmde soepkoppen wat stukjes kip, prei, tomaat en taugé.
  • Schenk er de hete bouillon over.
  • Serveer er stokbrood bij.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Bouillon / Gevogelte / Kip / Soep
Land van herkomst Frankrijk