Crêpes Georgette

      Reacties uitgeschakeld voor Crêpes Georgette

Crêpes Georgette

(flensje Georgette)
Categorie Nagerecht, Pannekoeken & Poffertjes
porties 4
Auteur Voer voor gastronomen

Wat gaat er in

  • 12 flensjes dunne
  • 1 dl kirsch
  • 50 g boter
  • 1 ananas
  • 100 g abrikozenjam
  • 100 g suiker

Hoe maak ik het klaar

  • Schil de ananas.
  • Snij in schijven en haal de harde kern eruit.
  • Snij de schijven in stukjes.
  • Doe deze in een kom, voeg er de jam en de kirsch bij.
  • Meng en laat een uur marineren.
  • Bak de flensjes.
  • Garneer ze met het mengsel.
  • Rol ze op en leg ze in een vuurvaste schaal.
  • Bestrooi met suiker en zet ze enkele minuten in een oven van 200º C.