Recepten

Crêpes Georgette

Crêpes Georgette

Flensje Georgette
Recept categorieën Fruit, Nagerecht, Pannenkoeken
Land van herkomst Frankrijk
Aantal porties: 4 personen

Van wie is dit recept: Voer voor gastronomen
Deel dit recept op jou Facebook Pin dit recept

Print dit recept

———————————————————————————————

Benodigdheden:

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

  • Schil de ananas.
  • Snij in schijven en haal de harde kern eruit.
  • Snij de schijven in stukjes.
  • Doe deze in een kom, voeg er de jam en de kirsch bij.
  • Meng en laat een uur marineren.
  • Bak de flensjes.
  • Garneer ze met het mengsel.
  • Rol ze op en leg ze in een vuurvaste schaal.
  • Bestrooi met suiker en zet ze enkele minuten in een oven van 200º C.

———————————————————————————————



Deel dit lekkers op Facebook Pin dit recept
Print dit recept