Crêpes Menchikoff (flensjes Menchikoff)

      Reacties uitgeschakeld voor Crêpes Menchikoff (flensjes Menchikoff)

Crêpes Menchikoff

(flensjes Menchikoff)
Categorie Nagerecht, Pannekoeken & Poffertjes
porties 4
Auteur Voer voor gastronomen

Wat gaat er in

Hoe maak ik het klaar

  • Bak de flensjes en hou ze warm.
  • Schil de ananas en verwijder het hart.
  • Bewaar het sap dat uit de ananas loopt.
  • Snij de ananas in kleine stukjes.
  • Maak de stroop warm en verdun deze met het opgevangen sap.
  • Rol de flensjes op en leg ze in een beboterde pan.
  • Bestrooi met de stukjes ananas.
  • Giet de stroop er gelijkmatig overheen.
  • Bestrooi met poedersuiker.
  • Zet de schaal in een hete oven om te glaceren.
  • Serveer al dan niet met sabayonsaus.