De Canadese keuken is veelal beïnvloed door de Engelse of Franse keuken, vanwege de vele immigranten die hiernaar toe verhuisd zijn. Een typisch Canadees gerecht is Poutine, een gerecht dat bestaat uit patat met kaas en overgoten met jus en in de provincie Quebec zelfs als het nationale gerecht wordt gezien. Verder produceert Canada de beste maple syrup (lekker op je pancakes) en wordt de wilde zalm wereldwijd geprezen. Ook wordt er veel wild gegeten.
Heeft u zelf een lekker Canadees recept deel het dan met ons.

Fusion, ook aangeduid als fusionkeukenfusion cuisine of vergelijkbare termen, is een aanduiding voor een stijl van koken die elementen van verschillende culinaire stijlen, tradities en kooktechnieken combineert.

De onderlinge beïnvloeding kan samenhangen met migratiestromen of met welbewust experimenteren. (bron Wikipedia)

Fusion, ook aangeduid als fusionkeukenfusion cuisine of vergelijkbare termen, is een aanduiding voor een stijl van koken die elementen van verschillende culinaire stijlen, tradities en kooktechnieken combineert.

De onderlinge beïnvloeding kan samenhangen met migratiestromen of met welbewust experimenteren. (bron Wikipedia)

Fusion, ook aangeduid als fusionkeukenfusion cuisine of vergelijkbare termen, is een aanduiding voor een stijl van koken die elementen van verschillende culinaire stijlen, tradities en kooktechnieken combineert.

De onderlinge beïnvloeding kan samenhangen met migratiestromen of met welbewust experimenteren. (bron Wikipedia)