Drie in de pan van Onbekende Auteur

Porties: 2
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 100 gram zelfrijzend bakmeel
  • 1 ½ dl melk
  • 1 mespuntje zout
  • 1 eetlepel rozijnen
  • 15 gram boter
  • basterdsuiker

Instructies

  • Doe het zelfrijzend bakmeel met het zout in een kom, voeg er ± 0 1/2 dl melk bij en roer tot een glad beslag is ontstaan.
  • Meng er de rest van de melk door en blijf roeren tot een glad beslag is ontstaan.
  • Voeg de rozijnen bij het beslag.
  • Verwarm de helft van de boter in een koekenpan tot het schuim wegtrekt en zet het vuur laag.
  • Laat in de pan driemaal 1 eetlepel beslag mooi rondlopen en keer de drie in de pan als de bovenkant droog is.
  • Bak ook de tweede kant bruin.
  • Doe de koekjes op een boterhambordje en bestrooi ze met basterdsuiker.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Pannenkoeken