Entrecôte à la Lyonnaise

entrecôte uit Lyon
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 entrecôtes
  • zout
  • peper
  • 1 dl wijnazijn
  • 50 g boter
  • 1 eetlepel olie
  • 250 g uien

Instructies

  • Schil de uien en snij ze in juliënne.
  • Smelt de boter in een pan, voeg de olie toe en sauteer de entrecôtes naar smaak, 3 minuten aan elke kant als ze rood moeten zijn.
  • Geef er zout en peper over en houd ze op een voorverwarmde schaal warm.
  • Doe de uien in de braadboter en sauteer ze zachtjes gedurende 8 minuten.
  • Zet dan het vuur hoog en als de uien bruin zijn geef er dan de wijnazijn bij.
  • Laat deze tot de helft reduceren en geef de saus over de entrecôtes.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Hoofdgerechten / Rundvlees / Vlees
Land van herkomst Frankrijk