Entrecôte à l’escondidinho

entrecôte escodidinho
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 entrecôtes
  • zout
  • peper
  • 2 dl port
  • 200 g boter
  • worcestersaus
  • mosterd

Instructies

  • Snij 140 g boter in kleine stukjes, doe deze in een kom en voeg er wat worcestersaus en 1 eetlepel mosterd bij.
  • Werk alles goed door elkaar totdat er een homogene massa ontstaat.
  • Smelt de rest van de boter in een pan en als ze heet is sauteer dan de entrecôtes snel bruin.
  • Geef ze 3 minuten aan elke kant.
  • Geef er zout en peper over en leg ze op een voorverwarmde dienschaal.
  • Houd deze warm.
  • Deglaceer de pan van de entrecôtes met de port.
  • Als de port enkele minuten gekookt heeft, voegen we de bewerkte boter toe en kloppen deze er met de garde goed door.
  • Schenk de saus over de entrecôtes en serveer.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Hoofdgerechten / Rundvlees / Vlees
Land van herkomst Frankrijk