Fenouil gratiné

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

Instructies

  • Meng de bloem met 6 eetlepels koud water.
  • Voeg de azijn erbij en 20 g zout.
  • Roer goed dooreen en schenk er dan 2 l water bij.
  • Breng aan de kook.
  • Maak de venkelknollen schoon en laat ze gedurende 40 minuten zachtjes koken.
  • Voeg van het vuur af de dooier bij de saus en ¾ van de geraspte kaas.
  • Meng goed.
  • Smeer een ovenvaste schaal ruim in met boter.
  • Laat de knollen goed uitlekken en leg ze in de schaal.
  • Geef er de aangemaakte saus over.
  • Smelt de rest van de boter en schenk ze over heel de schaal.
  • Bestrooi met de rest van de kaas en laat gedurende 15 minuten de schaal gratineren in een oven van 200º C.
  • Serveer in de ovenschaal.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Groenten / Hoofdgerechten / Kaas
Land van herkomst Frankrijk
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch