Franse kippenbouten

Porties: 2 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 kip
  • 1 blik tomaat
  • 2 kippenbouillon
  • 3 ui
  • 4 teentjes knoflook
  • 1 bundel(s) peterselie
  • 1 kuipje Boursin Cuisine Tomaat & Mediterrane Kruiden
  • zout
  • peper

Instructies

  • Maak de kippenbouten schon en smeer ze in met zout en peper. 
  • Zet 1½ l water op het vuur en doe hierbij de tomaten & sap uit blik en de bouillonblokjes. 
  • Snijd de uien in ringen voeg deze toe. 
  • Als het water kookt kunnen de kippenbouten en de teentjes knoflook in de pan. 
  • Laat dit ongeveer een uurtje zachtjes doorkoken. 
  • Doe als laatse de verse kuriden en de Boursin erbij en laat het nog 10 minuten op het vuur staan.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveertip: Lekker met ciabatta
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Gevogelte / Groenten / Kip
Land van herkomst Frankrijk