Garniture à la beauharnais

garnituur beauharnais
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 12 kleine artisjokbodems
  • 1 bosje dragon
  • 2 dl bearnaisesaus
  • 1 truffel
  • 400 g aardappels

Instructies

  • Bereid van de aardappels pommes noissettes.
  • Steek ze hiertoe uit met een parisiennesteker, kook ze twee minuten en bak ze dan in boter bruin.
  • Haal de blaadjes van de dragon.
  • Was ze en hak ze tot puree.
  • Voeg deze toe aan de bearnaisesaus.
  • Warm de artisjokbodems op.
  • Vul deze met bearnaisesaus.

Notities / Tips / Wijnadvies

 

Saustip:

braadvocht afgeblust met madera en kalfsbouillon

Serveren bij:

klein vlees
————————————————————————————————–
Recept categorieën Bijgerecht / Groenten
Land van herkomst Frankrijk
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch