Garniture à la Madeleine

garnituur Madeleine
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 artisjokbodems
  • 2 dl zeer dikke soubisesaus
  • 2 eierdooiers
  • 300 g witte bonen

Instructies

  • Zet de avond van te voren de bonen in de week.
  • Kook ze in ruim water met zout gaar.
  • Giet ze af en pureer ze in de mixer.
  • Laat iets afkoelen en werk er de eierdooier door.
  • Werk er ook 40 g boter door.
  • Vul beboterde vormpjes met de puree.
  • Zet deze, voor de helft onder water in een oven van 180ºC en laat ze daar een uur.
  • Voor het lossen laten we de bakjes even 5 minuten rusten.
  • Maak een zeer Maak een zeer dikke soubissesaus.
  • Warm de artisjokbodems op in wat water en vul ze met de soubisesaus.

Notities / Tips / Wijnadvies

Gebruik bij vlees en speciaal ham met een demiglacesaus.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Bijgerecht / Groenten
Land van herkomst Frankrijk
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch