Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 4 artisjokbodems
- 2 dl zeer dikke soubisesaus
- 2 eierdooiers
- 300 g witte bonen
Instructies
- Zet de avond van te voren de bonen in de week.
- Kook ze in ruim water met zout gaar.
- Giet ze af en pureer ze in de mixer.
- Laat iets afkoelen en werk er de eierdooier door.
- Werk er ook 40 g boter door.
- Vul beboterde vormpjes met de puree.
- Zet deze, voor de helft onder water in een oven van 180ºC en laat ze daar een uur.
- Voor het lossen laten we de bakjes even 5 minuten rusten.
- Maak een zeer Maak een zeer dikke soubissesaus.
- Warm de artisjokbodems op in wat water en vul ze met de soubisesaus.
Notities / Tips / Wijnadvies
Gebruik bij vlees en speciaal ham met een demiglacesaus.