Gebakken zalm met witte wijnsaus

Gebakken zalm met witte wijnsaus

Snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 schaaltje Schotse zalmfilet 250 g
  • 2 eetlepel(s) boter of margarine
  • 8 takjes dille verse
  • 100 ml crème fraîche
  • 2 eetlepel(s) droge witte wijn
  • 1 zakje rucola slamelange 75 g
  • 8 pan tostado geroosterd brood met olie zak à 150 g

Instructies

  • Zalm bestrooien met zout en peper.
  • Boter verhitten in koekenpan en zalm volgens gebruiksaanwijzing bakken.
  • Helft van dille fijnknippen.
  • Saus roeren van crème fraîche, wijn, fijngeknipte dille en zout en peper naar smaak.
  • Sla over vier bordjes verdelen.
  • Zalm op sla leggen.
  • Saus erover scheppen.
  • Garneren met takje dille.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveren met pan tostada.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Vis / Voorgerechten / Zalm