Gegratineerde broodhartjes met geitenkaas
Ingrediënten
- 1 eetlepel rozijnen
- ¾ dl sinaasappelsap
- 1 theelepel tijm
- 2 sneetjes bruinbrood
- 50 gram geitenkaas
- versgemalen peper
Instructies
- Breng de rozijnen met het sinaasappelsap en de tijm aan de kook en laat de rozijnen ± 3 minuten zachtjes koken tot het vocht is verdampt.
- Rooster de sneetjes brood en steek uit elk sneetje met een (hartjes)uitsteekvormpje 2 figuurtjes.
- Leg de broodhartjes naast elkaar op de bakplaat.
- Verkruimel de geitenkaas en schep de rozijnen met aanhangend vocht erdoor.
- Verdeel dit mengsel over de broodhartjes en maal er wat zwarte peper boven.
- Verwarm de grill voor en schuif de bakplaat eronder.
- Laat de kaas in ± 1/2 minuut smelten.
- Leg op 2 bordjes elk 2 gegratineerde broodhartjes.