Gegratineerde pasta met kaassaus

Gegratineerde pasta met kaassaus

Snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 schaaltjes Buitoni Fagotini con Basilico e Ricotta à.250 g
  • zout
  • peper
  • 2 blik tomatenblokjes à 400 g
  • 2 kopjes kaassaus à 200 g
  • 1 bolletje mozzarella 125 g

Instructies

  • Grill voorverwarmen op hoogste stand.
  • Pasta met zout beetgaar koken volgens gebruiksaanwijzing.
  • Intussen tomatenblokjes laten uitlekken in zeef.
  • Kaassaus met tomatenblokjes verwarmen.
  • Intussen mozzarella in plakjes snijden.
  • Saus voorzichtig door pasta scheppen.
  • Op smaak brengen met zout en peper en in ovenschaal doen.
  • Kaas in plakjes erover verdelen en in oven in ca. 10 minuten gratineren.

Notities / Tips / Wijnadvies

Lekker met frisse salade.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Hoofdgerechten / Kaas / Ovenschotel / Pasta
Land van herkomst Italië
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch