Gehaktballetjes met puree en ratatouille

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 ratatouillepakket
  • 4 eetlepel(s) olijfolie
  • 1 pak aardappel puree crème fraîche, 177 g
  • 1 pakje gehaktballetjes 300 g
  • 5 eetlepel(s) rundvlees jus doseerjus, pakje, à 180 g

Instructies

  • Groenten uit ratatouille-pakket schoonmaken en in stukjes snijden.
  • Stukjes groene paprika apart houden.
  • In braadpan 3 eetlepels olijfolie verhitten en groenten 2 minuten fruiten.
  • Vuur zachter draaien en groenten 10 minuten laten pruttelen.
  • In koekenpan rest van olie verhitten en groene paprika 3 minuten fruiten.
  • Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden.
  • In pan 250 ml water aan de kook brengen, juspoeder erdoor roeren en 1 minuut doorkoken.
  • Gehaktballetjes 1-2 minuten in magnetron op 700 watt verwarmen.
  • Groene paprika door puree scheppen.
  • Ratatouille met zout en peper op smaak brengen.
  • Gehaktballetjes met puree, jus en ratatouille serveren.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Groenten / Hoofdgerechten / Vlees