Geroosterde bol met pesto-casselerrib
snel te maken komt uit AllerHande maart 2000 /
Ingrediënten
- 2 eetlepel(s) kruidenboter
- 2 eetlepel(s) mosterd honingdressing
- 1 bolletje mozzarella
- 1 kleine rode paprika
- 50 gram casselerrib in pesto
- 1 zakje rocket slamelange 75 g
- 1 Italiaanse bol
Instructies
- Grill voorverwarmen op hoogste stand.
- Bol opensnijden en dik besmeren met kruidenboter.
- Paprika wassen, schoonmaken en in repen snijden.
- Mozzarella in plakjes snijden.
- Paprika over broodhelften verdelen, plakjes mozzarella erop leggen.
- Brood ca. 10 cm onder hete grill schuiven en kaas in ca. 5 minuten laten smelten.
- Dressing door sla scheppen.
- Brood met casselerrib beleggen en dichtklappen.
- Sla apart erbij serveren.