Maak een glad beslag van alle ingrediënten voor de pannenkoeken en laat dit 1/2 uur rijzen.
Pel intussen de sjalot, de knoflook en de gember en hak ze fijn.
Schil de paprika met een dunschiller en snijd hem in kleine stukjes.
Pel het uitje en snijd het in fijne ringen.
Bak het gehakt in het hete oliemengsel rul en strooi er de sjalot, knoflook en de gember over.
Voeg na een paar minuten de uiringen en de paprikastukjes toe.
Blus met de sherry, de bouillon en de sojasaus en laat inkoken tot er bijna geen vloeistof meer over is.
Breng op smaak met zout, peper en suiker.
Bak van het beslag 8 pannenkoeken met een diameter van 24 cm.
Schep 1/8 van het gehakt in het midden van elke pannenkoek, neem de deegranden samen en bind ze met sprietjes bieslook tot een tasje.
Verwarm de tasjes voor het opdienen 10 minuten in een stoommandje of zeef boven kokend water en geef er een vinaigrette bij, gemaakt van 4 eetlepels olijfolie, 2 eetlepels witte wijnazijn, een stukje fijngehakte sjalot, wat ringetjes bieslook, plakjes zure augurk, kappertjes, peper en zout.