Gevulde omelet van C1000

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 eetlepel olijfolie
  • 100 gram magere spekreepjes
  • 8 ei (m)
  • 1 deciliter Blue Band Finesse voor koken
  • peper
  • zout
  • 3 eetlepel bieslook geknipt
  • 1 blik Bonduelle Mexico melange (blik, 400 g)

Instructies

  • Verwarm de olie in een ruime koekenpan en bak de spekreepjes knapperig uit. 
  • Klop intussen de eieren met de kookroom, peper en zout naar smaak en het bieslook los. 
  • Schep de Mexico melange erdoor en schenk het mengsel bij het spek in de pan. 
  • Roer een keer om en laat het ei op een halfhoog vuur stollen en lichtbruin kleuren. 
  • Keer de omelet met behulp van een grote (spat)deksel en laat de andere kant lichtbruin kleuren. 
  • Snijd de omelet in punten. 

Notities / Tips / Wijnadvies

Lekker met een geroosterde aardappeltjes uit de oven en sperziebonen.

Wijnadvies:

Vina Baida Tinto
————————————————————————————————–
Recept categorieën Ei
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch