Gevulde slabladeren

Snel te maken en slank
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 schaaltje kipfilet ca. 200 g
  • zout
  • peper
  • 3 bosuitjes
  • 2 eetlepel(s) sesamolie
  • 100 g sugar snaps
  • eetlepel(s) vloeibare kruidenbouillon knijpflesje, à 210 ml
  • 1 eetlepel(s) sesamzaadjes geroosterde zakje à 250 g
  • 4 bladen ijsbergsla

Instructies

  • Kipfilet in reepjes snijden en bestrooien met peper en zout.
  • Bosuitjes schoonmaken en in stukjes van ca. 2 cm snijden.
  • Sugar snaps schoonmaken en wassen.
  • In wok olie verhitten.
  • Kipfilet ca. 2 minuten roerbakken.
  • Sugar snaps toevoegen en ca. 3 minuten mee roerbakken.
  • Laatste minuut bosui meebakken.
  • Op smaak brengen met vloeibare bouillon.
  • Slabladeren in 4 kommen of brede glazen leggen.
  • Slabladeren vullen met kip-groentemengsel.
  • Bestrooien met sesamzaadjes.

Notities / Tips / Wijnadvies

Lekker met geroosterd brood.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Bijgerecht / Voorgerechten