Goulashsoep

      Reacties uitgeschakeld voor Goulashsoep

 

Goulashsoep

Recept afdrukken
CategorieSoepen
porties4
AuteurAstrid Veltman

ingrediënten

  • boter
  • 2 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • enkele worteltjes
  • 2 paprika
  • 2 paprika
  • 500 gr rundvlees in blokjes gesneden
  • 2 1/2 liter bouillon
  • 4 grote aardappel
  • peper
  • 2 eetlepels paprikapoeder
  • cayennepeper
  • bloem
  • zout

Bereidingswijze

  • Bak de kleingesneden ui en knoflook in de boter bruin.
  • Bak dan de wortelplakjes en de paprikasnippers mee en bak tot slot de blokjes vlees rondom mooi bruin.
  • Voeg de bouillon toe en laat alles 3-4 uur sudderen.
  • Voeg de in piepkleine blokjes gesneden aardappelen toe met peper, zout, paprikapoeder en cayennepeper en laat de soep nog minstens 1/2 uur koken.
  • Bind haar eventueel met wat aangemengde bloem.