Grieks gevulde wrap

Snel te maken
Porties: 1 persoon
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 3 eetlepel(s) olijfolie
  • ½ theelepel kaneelpoeder
  • 1 grote aubergine
  • 30 gram pijnboompitten zakje à 65 g
  • 1 cup fetablokjes kaas 200 g
  • 2 wraps pak à 6 stuks
  • 1 rode ui
  • zout
  • peper

Instructies

  • Aubergine wassen, schoonmaken en in kleine blokjes snijden.
  • Ui pellen en snipperen.
  • In wok olie verhitten.
  • Aubergine en ui al omscheppend ca. 10 minuten zachtjes bakken.
  • Kaneel toevoegen.
  • Fetablokjes afgieten.
  • Pijnboompitten en feta door groenten scheppen.
  • Op smaak brengen met zout en peper.
  • Wraps verwarmen volgens gebruiksaanwijzing.
  • Wraps als puntzakjes vouwen en vullen met auberginemengsel.
  • Direct serveren.

Notities / Tips / Wijnadvies

Lekker met tzatzikisaus.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Hoofdgerechten / Kaas / Wraps
Land van herkomst Griekenland
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch