Groentesoep met rode wijn

: AllerHande 1996
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 25 g boter of margarine,
  • 300 g pangroente auberge ,diepvries, AH,
  • 3 dl rode wijn Bourgogne
  • 1 vleesbouillontablet
  • zout
  • peper
  • allesbinder

Instructies

  • In pan boter smelten.
  • Groenten afgedekt ca. 3 minuten zachtjes smoren.
  • Wijn en 6 dl water toevoegen.
  • Bouillontablet erboven verkruimelen.
  • Soep aan de kook brengen en afgedekt ca. 15 minuten zachtjes laten koken.
  • Soep op smaak brengen met zout en peper.
  • (Eventueel iets binden met allesbinder).
  • Soep in vier soepkommen schenken.
  • Serveren met wit stokbrood.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Soep / Voorgerechten
Extra aanwijzing Snel te maken