Hamtaartjes

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 aardappels
  • zout
  • 6 plakken schouderham
  • 6 plakken jonge kaas
  • 6 sneetjes witbrood
  • boter
  • 4 eetlepel(s) mangochutney

Instructies

  • Kook de aardappels in water met zout in ± 15 minuten beetgaar.
  • Giet ze af en laat ze uitdampen.
  • Steek met een uitsteekvorm 6 cirkels uit de plakken ham, 6 uit de kaas en 6 uit de sneetjes brood.
  • Snijd de aardappels in dunne plakken.
  • Bestrijk de broodcirkels aan één kant met boter.
  • Maak stapeltjes van brood, ham, 1 1/2 theelepel chutney, 4 plakjes aardappel, 1 1/2 theelepel chutney en kaas.
  • Steek ze eventueel vast met een satéstokje en rooster ze kort op de hete barbecue tot de kaas iets gesmolten en het brood licht gekleurd is.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Barbecue / Voorgerechten