Hamtaartjes
Ingrediënten
- 2 aardappels
- zout
- 6 plakken schouderham
- 6 plakken jonge kaas
- 6 sneetjes witbrood
- boter
- 4 eetlepel(s) mangochutney
Instructies
- Kook de aardappels in water met zout in ± 15 minuten beetgaar.
- Giet ze af en laat ze uitdampen.
- Steek met een uitsteekvorm 6 cirkels uit de plakken ham, 6 uit de kaas en 6 uit de sneetjes brood.
- Snijd de aardappels in dunne plakken.
- Bestrijk de broodcirkels aan één kant met boter.
- Maak stapeltjes van brood, ham, 1 1/2 theelepel chutney, 4 plakjes aardappel, 1 1/2 theelepel chutney en kaas.
- Steek ze eventueel vast met een satéstokje en rooster ze kort op de hete barbecue tot de kaas iets gesmolten en het brood licht gekleurd is.