Haring in tomaten Madeira saus op brood
Snel te maken
Ingrediënten
- 3 sjalotjes
- 4 zoetzure augurken
- 100 g groene olijven zonder pit
- 2 potten Haring in Tomaten-madeirasaus à 310 g
- 1 meergranenstokbrood
- 1 komkommer
- 2 theelepel dille gedroogde
- 5 eetlepels knoflooksaus
Instructies
- Grill voorverwarmen op hoogste stand.
- Sjalotjes schoonmaken en in ringetjes snijden.
- Augurken in plakjes snijden.
- Olijven in ringetjes snijden.
- Sjalot, augurk, olijven en haring met saus mengen.
- Tot gebruik in koelkast zetten.
- Stokbrood in 4 stukken snijden.
- Elk stuk in lengte halveren.
- Stukken brood roosteren onder grill.
- Intussen komkommer wassen en in plakjes schaven.
- Komkommer mengen met dille en knoflooksaus en op smaak brengen met zout.
- Salade over vier borden verdelen.
- Stokbrood ernaast leggen.
- Haringmengsel over brood verdelen.
- Direct serveren.