Hotdog

Porties: 6
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 6 dunne chorizoworstjes of merguez*
  • 6 tacoschelpen
  • ¼ krop ijsbergsla in flinterdunne reepjes
  • 2 tomaten in stukjes.

Instructies

  • Rooster de worstjes op de barbecue ca 15 minuten.
  • Verwarm de tacoschelpen op de barbecue tot ze glimmen.
  • Verdeel de ijsbergsla over de taco's, leg de worstjes erin en verdeel er de tomaat over.

Notities / Tips / Wijnadvies

Lekker met guacamole.
* Merguez zijn kleine pittige worstjes, ze hebben de lengte van een saucijsje (verse worst), maar zijn veel dunner. Het vlees wordt meestal gekruid met cayennepeper en paprikapoeder. Merguez zijn vaak verkrijgbaar bij de islamitische slager.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Barbecue / Taco's & Nacho's / Varkensvlees
Land van herkomst Mexico