Rundervinken met hutspotgroenten
AllerHande 2004
porties: 4 personen
ingrediënten
- 50 g boter
- 4 rundervinken
- 1000 gr hutspotgroenten voorgesneden, ui/wortel
- 2 zakjes aardappelpuree à là minute pak à 3 zakjes
- 3 eetlepels scherpe mosterd
Bereidingswijze
- In koekenpan 25 g boter verhitten en rundervinken rondom bruinbakken.
- Vuur lager zetten en vlees in 20 minuten gaar laten worden, regelmatig keren.
- In hapjespan ui in rest van boter 2 minuten fruiten.
- Wortel toevoegen en 3 minuten meebakken.
- Op smaak brengen met zout en peper, scheutje water toevoegen en groenten met deksel op pan in 15 minuten gaarstoven.
- Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing bereiden en mosterd erdoor roeren.
- Groenten over vier borden verdelen.
- Puree en rundervink ernaast serveren